Vertrouwelijkheid is voor mij een belangrijke waarde. Dit is waarom ik hieronder in het algemeen omschrijf waar ik aan heb gewerkt en verantwoordelijkheid voor mocht dragen. Als onderdeel van de Project Informatie krijg jij de optie aangeboden om persoonlijk contact te leggen met de juiste referenten. Mijn ervaring is dat dit prettig werkt als het gaat om bieden van de beste inzichten en zekerheden.

Casus - mensen

In ruim 20 jaren mocht ik meedenken of besluiten nemen over plannen. Sommige spraken enorm tot mijn verbeelding. Door ervaring wijzer geworden weet ik al jaren dat het pas begint nadat het plan er ligt. Hoe goed, logisch en doordacht ook, wij mensen maken het verschil!

happy-young-men-and-women-standing-against-white-backgroundjpg

Deel jij dit inzicht, lees dan vooral door.

Voor mij betekent dit dat het maken van keuzes om te komen tot het juiste team - passend bij wat de organisatie aankan - in de eerste fase van interim management een sleutelrol speelt. Net als blijvende aandacht en het geven van vertrouwen gedurende de samenwerking.

Casus - cultuur

Voor een opdrachtgever met een buy & build strategie is het van belang de ondernemingen succesvol en beheersbaar te integreren. Door te kiezen voor een model waarbij de verantwoordelijkheden binnen de ondernemingen blijven, is een autonome groei van gemiddeld 10% per jaar gerealiseerd. Samen in drie jaar tijd groeien van 1.200 naar ruim 3.400 mensen en vervolgens een hoog gewaardeerd onderdeel worden van een internationale organisatie, da's een prachtige reis. Trots ben ik er op dat ik hiervoor een mooie trofee heb ontvangen, inclusief een bijzondere waardering om dit succes te onderstrepen. 

Is dit wat in jouw gedachten speelt?


Casus - dienstverlening

Eén van mijn opdrachten was vier verschillende teams te laten samenwerken in één landelijke organisatie en onderweg de klantgerichtheid gelijktijdig te verhogen. Door een aanpak te kiezen met een nieuw functiegebouw, een andere manier van geautomatiseerde informatieverwerking en training van medewerkers is dit gelukt. Met als extra resultaten;

  1. ongewenst verloop met een kwart gedaald

  2. ziekteverzuim teruggelopen tot een van de laagste binnen deze onderneming. 

  3. klantgerichtheid score binnen twaalf maanden boven een 9. De hoogste score binnen de hele groep. 

 
mensenpng
 

Staat het oplossen van een vergelijkbare situatie op jouw agenda?

Wil je graag met mij van gedachten wisselen en als we een 'persoonlijke klik' ervaren samenwerken?
 


Casus - slimme oplossingen

Naast opdrachten op terreinen als business intelligence (Qlik Sense) en applicaties om web communicatie (Intercom) te versnellen en vereenvoudigen (Wordpress)  is een van mijn opdrachten geweest het introduceren van een gebruiksvriendelijke onderscheidende Workforce Management oplossing.

 

Anders gezegd; een volwaardige geautomatiseerd systeem om voor medewerkers het HR proces af te ronden. Door het project te starten met een case study en deze aan te bieden aan de directie is er een shortlist gekomen van drie opties. Ik ben er trots op dat de uitkomst van mijn aanpak is geweest dat deze onderneming vervolgens gekozen heeft voor Connecting Expertise.

Nadat mijn opdracht afgerond was, ontving ik een bericht dat deze SaaS oplossing voor bijna duizend medewerkers en meer dan 20 verschillende HR partners ingezet wordt. Is dit wat jou bezig houdt?

Casus - commercieel

De opdrachtgever stelde vast dat de conversie van prospect naar klant onvoldoende groei liet zien. Deze uitdaging is door mij samen met het team van salesmanagers opgepakt. Door ons open te stellen voor een nieuwe manier van werken is het binnen twaalf maanden gelukt deze doelstelling te overtreffen. Trots ben ik er op dat mijn manier van voorbereiden en werken door de directie als best practice is gewaardeerd.


Is het jouw verantwoordelijkheid een vergelijkbaar patroon in je team te doorbreken?